نرم افزار Power BI چیست و چه کاربردی دارد؟

نرم افزار Power BI چیست و چه کاربردی دارد؟

نرم افزار Microsoft Power BI، یک بستر هوش تجاری و مدیریت اطلاعات کسب و کار است که ابزارهایی را برای جمع آوری، تجزیه و تحلیل، تجسم و به اشتراک گذاری داده‌ها فراهم می‌کند. قابلیت‌های متنوع این نرم افزار، به شما کمک می‌کند تا بتوانید داده‌های گسترده و حجیم خود را به راحتی تحلیل و بررسی کرده و نتایج آن را در اختیار سایر افراد قرار دهید.

 

ویژگی‌های اصلی نرم افزار پاور بی آی چیست؟

 

هوش مصنوعی:
کاربران می توانند در Power BI به شناسایی تصویر و تجزیه و تحلیل متن دسترسی پیدا کنند و با استفاده از قابلیت‌های یادگیری ماشین خودکار، مدل‌های یادگیری ماشین ایجاد نموده و آن‌ها را با Azure Machine Learning ادغام کنند.


پشتیبانی گسترش ترکیبی:
این ویژگی اتصالات داخلی را در اختیار شما قرار می‌دهد که به ابزارهای Power BI اجازه می‌دهد تا با تعدادی از داده‌های مختلف مایکروسافت، نیروی فروش و سایر فروشندگان ارتباط برقرار کنند.


بینش سریع:
این ویژگی به کاربران امکان ایجاد زیر مجموعه داده‌ها را می‌دهد و به طور خودکار تجزیه و تحلیل را بر روی آن اطلاعات اعمال می‌کند.


پشتیبانی از مدل داده‌های مشترک:
سیستم پشتیبانی Power BI برای مدل داده‌های مشترک، امکان استفاده از یک مجموعه استاندارد و گسترده از طرح‌های متنوع داده‌ (شامل: اشخاص، ویژگی‌ها و روابط) را فراهم می‌کند.


ادغام Cortana:
این ویژگی، که به ویژه در دستگاه‌های تلفن همراه بسیار محبوب است، به کاربران امکان می‌دهد با استفاده از زبان محاوره‌ای و نتایج به دست آمده، با کمک دستیار دیجیتال مایکروسافت به نام Cortana، به جستجوی داده‌ها بپردازند.


شخصی سازی:
این ویژگی به توسعه دهندگان امکان می‌دهد ظاهر ابزارها و گزارشات پیش فرض را تغییر دهند و ابزارهای جدیدی را به این پلتفرم اضافه کنند.


‏API برای یکپارچه سازی:
این ویژگی کد نمونه و رابط های عملکرد برنامه (API) را برای تعبیه داشبورد Power BI در سایر محصولات نرم‌افزاری در اختیار برنامه‌نویسان قرار می‌دهد.


سلف سرویس داده‌ها:
با استفاده از سرویس Query Power، تحلیلگران کسب و کار می‌توانند داده‌های بزرگ را در سرویس Power BI، وارد، تبدیل، ادغام و غنی سازی کنند. داده‌های مصرف شده را نیز می‌توانید در مدل‌ها، گزارشات و داشبوردهای پاور بی آی به اشتراک بگذارید.


نمای مدل‌سازی:
این به کاربران اجازه می‌دهد تا مدل‌های پیچیده داده‌ها را برحسب موضوع در نمودارهای جداگانه قرار دهند و خصوصیات مشترک را تنظیم کنند، خصوصیات موجود در قسمت خاصی را مشاهده نموده و تغییر دهند و پوشه‌های نمایش را برای مصرف ساده‌تر مدل‌های داده پیچیده تنظیم کنند.

 

 

مزایای سیستم Power BI چیست؟

 

قابلیت‌های متنوع و مزایای Power BI ، باعث می‌شود این سیستم مانند یک چتر عمل کند و به شما سرویس‌های مختلفی ارائه دهد. از جمله:

  • تحت وب قرار داشتن Power BI به شما کمک می‌کند در هر زمان و در هر مکان به گزارش‌های خود و گزارش‌ها دیگران دسترسی داشته باشید.
  • این سیستم، با امکان اتصال به دیتابیس‌های مختلف، به شما امکان می‌دهد از سازمان خود گزارش‌های جدید و به روز داشته باشید.
  • ابزار مدل‌سازی Power BI دسکتاپ به شما کمک می‌کند تا به راحتی داده‌های خود را به مدلی استاندارد برای گزارش سازی تبدیل کنید.
  • ویژوال‌ها در این نرم افزار، بسیار متنوع هستند، بنابراین شما می‌توانید داده‌های خود را به روش‌های مختلف به نمایش بگذارید.
  • به کمک این نرم افزار می‌توانید قابلیت ایجاد اتصال به داده‌های خود در SQL سرور را (به صورت زنده و غیر زنده) فراهم کنید.
  • پاور بی آی در اکسل، می‌تواند داده‌های شما را تحلیل کند. پس تجزیه و تحلیل داده‌ها خود را با خیال راحت به این نرم افزار بسپارید.
  • می‌توانید با استفاده از سیستم Data Gateway در این نرم افزار، یک کانال امن برای دسترسی به داده‌هایتان فراهم کنید.

برای مشاهده مقاله های بیشتر به دانستنی مراجعه کنید

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.